Danexamens Uden 2017

Dit weekend vond in Uden alweer het 586e Hanmudo seminar plaats o.l.v. Dr. He-Young Kimm. Op vrijdagavond werden de Dan examens afgenomen. Leo en Huub zijn beide geslaagd voor de 3e Dan. Marcel is geslaagd voor de 5e Dan en draagt nu de titel “Master”. Namens alle leden van Hanmudo Bladel, van harte gefeliciteerd!

Lees verder [...]

Donderdag 6 juli geen training

Donderdag 6 juli gaat de training niet door i.v.m de jaarlijkse eindejaarsmusical van de Franciscusschool. Op zondag 9 juli staat er een kwartaaltraining gepland.

Kwartaaltraining zondag 9 juli

Het is weer bijna zover! Op zondag 9 juli vindt de eerstvolgende kwartaaltraining van Hanmudo Bladel plaats! Tijdens de kwartaaltraining wordt er extra aandacht besteed aan één of meerdere aspecten van Hanmudo.

Lees verder [...]

Koningsmarkt Hapert 2017

Op donderdag 27 april 2017 wordt Koningsdag weer in het centrum van Hapert gevierd. Koningsmarkt Hapert is een begrip in de Kempen en ver daarbuiten en trekt jaarlijks meer dan 10.000 bezoeker aan. Hanmudo Bladel zal ook dit jaar weer aanwezig zijn om diverse demonstraties te geven. De koningsmarkt Hapert is van 10:00 tot 17:00 open voor de bezoekers.

Lees verder [...]
Powered by CuteNews