10-jarig jubileum Hanmudo Bladel

Wat ooit begon als een klein groepje Hanmudo beoefenaars, is nu uitgegroeid tot een flinke groep fanatieke Hanmudoka's. Dit jaar viert Hanmudo Bladel haar 10-jarig bestaan. Een mooi moment om de oprichter en hoofdtrainer, Rob Plasmans (5e Dan), eens in de spotlights te zetten.

Sinds 5 november 2003 is Rob Plasmans op zelfstandige basis met Hanmudo bezig. Rob begon met Martial Arts in 1989. Zijn oorsprong ligt bij Taekwondo waar hij in 1989 mee begon. Vanaf 1995 heeft Rob ook nog een aantal jaren Hapkido beoefend. Rond 1997 is Rob begonnen met Hanmudo. Een aantal jaren heeft hij in Bladel training gehad, waarna hij op 5 november 2003 voor zichzelf is begonnen. Nu reist hij de wereld rond om te trainen en seminars te volgen in Hanmudo. De kennis die hij opdoet bij deze seminars deelt hij vervolgens drie keer per week met zijn leerlingen in de sporthal te Bladel.

Recentelijk heeft Rob onder het toeziend oog van Dr. He-Young Kimm (10e Dan en grondlegger van Hanmudo) de 5e Dan behaald. Met nog evenveel enthousiasme en plezier als in het begin, geeft Rob nu dus alweer 10 jaar les aan een groeiende groep van zowel volwassenen als jeugdleden.

De leden van Hanmudo Bladel bedanken Rob voor zijn enthousiasme en inzet in de afgelopen jaren en feliciteren hem met het behalen van het 10-jarige jubileum!

Lijkt het je leuk om ook eens te komen kijken, dan ben je van harte welkom om een aantal proeflessen te komen nemen. Tot 16 jaar op vrijdag van 18.00-19.00 uur en vanaf 16 jaar elke maandag en donderdag van 20.30-22.00 uur.

Reacties ()

Powered by CuteNews